Souldway.

Alla relationer bygger på bra kommunikation. Allting börjar med en noggrann upphandling som bygger på att vi tar reda på vilka behov, krav och förväntningar ni som kund har på oss som byrå. Hur kan vi hjälpa er att nå era mål? Vilken kommunikation är mest effektiv för just er? Strategin som vi gemensamt kommer fram till blir vår vägvisare genom hela projektet.

Idag finns massor av kanaler att få ut ett budskap genom. Tillsammans väljer vi det som vi tror ger bäst effekt. Det kan vara en hemsida, en film, en tävling, en ny logotyp eller något helt annat. Kanske blir det till och med något som varken ni eller vi tänkt på innan. Det är det som gör reklam så roligt att arbeta med 2018. Det finns inga sanningar eller mallar. Bara den lösning som ger bäst långsiktigt resultat.

Tycker du att det här känns intressant? Kontakta Christian Zacharoff på 031-761 45 01 eller christian@sould.se

Kolla in vår arbetsmodell

Nuläge.

Om du tycker, precis som vi, att kommunikation är viktigt så kommer vi tillsammans att hitta nya, spännande vägar att ta.

Interna/externa intervjuer
Omvärldsanalys
SWOT
Analys av målgrupp
Analys av konkurrenter

Framtiden.

Nu vet vi var ni befinner er idag. Nästa fråga vi ställer oss är vart ni vill i framtiden. I detta steg tar vi reda på vilken riktning ert företag bör gå för att nå era mål.

Positionering
Strategi
Koncept
Kommunikationsplan

Media och kanaler.

Det finns mängder med kanaler att få ut sitt budskap i. Genom att gå in i alla projekt med stor nyfikenhet och utan förutfattade meningar så kan vi vara lyhörda för marknaden och därför välja den kanal vi tror ger bäst effekt för ert företag.

Egen media – Hemsidor, grafisk profil, trycksaker, film..

Köpt media – Annonser, banners, reklamfilm, radio..

Förtjänad media – Sociala medier, pr-strategi, opinion..

Utvärdering.

Vill du veta mer?
Kontakta Christian Zacharoff på 031-761 45 01 eller christian@sould.se